x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de dragoste, în aprilie 2024. Noroc și suferință în iubire

Horoscop de dragoste, în aprilie 2024. Noroc și suferință în iubire

de Redacția Jurnalul    |    27 Mar 2024   •   09:15
Horoscop de dragoste, în aprilie 2024. Noroc și suferință în iubire
Sursa foto: Hepta

Dragostea poate fi cel mai important lucru din lume dar vine cu multă muncă, dăruire, compromisuri, răbdare.

Soarele a intra în Berbec pe 21 martie, semnul său de exaltare, astfel că toate relațiile vor căpăta noi valențe. Eclipsa de soare din 8 aprilie este o zi grozavă pentru a manifesta dragoste și muncă în echipă alături de sufletul pereche.

Berbec

Cupluri: Când vine vorba de eforturile lor romantice, nativii din zodia Berbec vor avea un început bun de lună. Este posibil să beneficieze de plăceri carnale reușite, chiar dacă la nivel emoțional nu se întrevede o conexiune astrală profundă.

Familie: Vor exista unele dezacorduri în familie la început de lună, dar acestea se vor liniști pe parcurs, iar armonia domestică se va instala din nou în căminele lor.

Celibatari: Berbecii singuri vor cunoaște o mulțime de oameni noi și își vor mări cercurile sociale. Șansele ca o prietenie să înflorească în ceva special nu sunt mari, dar nativii nu trebuie să renunțe la căutarea sufletului pereche.

Taur 

Cupluri: Taurii vor avea parte de armonie și echilibru în cuplu pe parcursul lunii aprilie. Chimia fizică dintre ei și parteneri va fi incendiară, însă se întrevăd și mici conflicte. Taurii trebuie să fie atenți la orgolii și să lase de la ei pentru o viață perfectă în doi.

Familie: A doua jumătate a lunii ar putea aduce unele dezacorduri cu seniorii din familie. Diferențele sunt normale și se recomandă remedierea problemelor pe cale amiabilă.

Celibatari: Cei singuri vor fi într-o stare de spirit bună și se vor bucura de beneficiile burlăciei. Cei care se află la început de relație, vor oficializa o legătură amoroasă și se vor bucura de magia iubirii unui partener pe placul lor.

Gemeni 

Cupluri: Nativii din Gemeni vor avea parte atât de armonie emoțională, cât și compatibilitate sexuală cu partenerii lor de viață. Stresul de la muncă se va diminua, ceea ce va crea timp și spațiu pentru dezvoltarea relației de cuplu.

Familie: Legăturile familiale vor fi bune mai ales în a doua jumătate a lunii. Pentru Gemenii care au copii ar putea să apară mici conflicte generate de diferențele dintre generații.

Celibatari: Gemenii singuri probabil vor găsi pe cineva special, alături de care vor putea construi o relație frumoasă. Nativii îndrăgostiți vor pica sub vraja influenței astrale și se vor simți gata să facă pasul următor.

Rac 

Cupluri: Nativii din zodia Rac se înțeleg foarte bine cu partenerii, apropiindu-se de o relație de camaraderie cu aceștia. Ideal ar fi să nu uite de flacăra pasiunii și să își îndrepte atenția către plăcerile carnale.

Familie: Racii vor avea vieți sociale active în luna aprilie 2024. Din păcate, legăturile familiale ar putea fi nesatisfăcătoare, deoarece unele diferențe de opinii cu anumite rude i-ar putea supăra.

Celibatari: Celibatarii acestei zodii ar putea cunoaște pe cineva special la locul de muncă. Racii îndrăgostiți vor deveni mai deschiși în cuplu și vor permite partenerilor să îi cunoască la un nivel mai profund.

Leu 

Cupluri: Nativii zodiei Leu vor începe luna cu mici certuri care le vor tulbura armonia domestică. Cu toate acestea, cu ceva efort, vor reuși să-și reechilibreze relația. Luna aprilie 2024 nu este una fructuoasă din punct de vedere intim, însă acest detaliu nu va afecta conexiunea cu partenerul.

Familie: Bătrânii familiei s-ar putea să țină ceva ranchiună și s-ar putea să fie distanți față de nativii din Leu. În a doua jumătate a lunii însă, nativii ar putea primi vești bune și bucurii de la copii sau nepoți.

Celibatari: Cei singuri trebuie să lucreze spre atingerea armoniei personale și să învețe din greșelile trecutului înainte de a începe o nouă relație. Nativii proaspăt îndrăgostiți vor fi nehotărâți și vor fi nevoiți să lase timpul să decidă care e cea mai bună cale de acțiune pentru ei în plan amoros.

Fecioară 

Cupluri: Nativii din zodia Fecioarei trebuie să se concentreze pe păstrarea calmului și relaxării. E important să-și hrănească relația în ciuda anumitor diferențe de opinie cu partenerul. Neînțelegerile se vor dizolva spre finalul lunii, când și intimitatea din cuplu va atinge un nou apogeu.

Familie: Vor apărea certuri cu prietenii apropiați pentru nativii din Fecioară. E o lună în care e recomandată o retragerea din viața publică și concentrarea pe pornirea unei familii proprii.

Celibatari: Cei singuri se vor bucura din plin de acest status și vor participa la petreceri sau evenimente în care vor fi în centrul atenției. Apar potențiali parteneri, dar Fecioarele nu sunt pregătite pentru nimic serios în aprilie 2024.

Balanță 

Cupluri: Nativii din zodia Balanță trebuie să depună eforturi considerabile pentru a menține un echilibru în relația lor. Moitvul? Sunt supraemoționali și prea reactivi în raport cu partenerul de viață. Nu e o lună bună din punct de vedere amoros pentru ei.

Familie: Copiii Balanțelor vor fi o sursă de bucurie pentru ele. În rest, relațiile cu rudele mai în vârstă și pruetenii apropiați nu vor prospera așa că se recomandă diplomația în interacțiunile cu aceștia.

Celibatari: Cei singuri vor avea noroc mai ales în primele două săptămâni. În a doua jumătate a lunii, ar putea apărea situații care să-i facă să se răzgândească și să nu își mai dorească interacțiuni cu anumiți potențiali parteneri.

Scorpion 

Cupluri: Din cauza orgoliului, Scorpionii vor avea parte de conflicte în cuplu în luna aprilie 2024. Din fericire, neînțelegerile nu vor provoca daune permanente sau despărțiri.

Familia: Va fi o lună solicitantă din punct de vedere emoțional și în ceea ce privește relațiile familiale. Scorpionilor li se recomandă să fie răbdători și înțelegători până la soluționarea conflictelor.

Celibatari: Nativii single trebuie să fie cu picioarele pe pământ. Se recomandă evitarea agitației și dramelor cu sexul opus. Pentru ca relațiile lor să dureze, rădăcina trebuie să fie puternică. Nativii îndrăgostiți din Scorpion ar trebui să fie sinceri cu privire la sentimentele lor și să nu se angajeze în nimic serios dacă nu se simt pregătiți.

Săgetător

Cupluri: E posibil ca Săgetătorii să înceapă cu stângul luna aprilie 2024 în ceea ce privește relația de iubire cu partenerul de viață. Prin comunicare eficientă, situația se va calma. Indicat ar fi ca nativii să nu omită pasiunea carnală și să încerce lucruri noi în dormitor după această perioadă de început mai dificilă.

Familie: Este un moment bun pentru cupluri să conceapă un copil. Relațiile cu rudele mai în vârstă sunt sărace în evenimente, așa că focusul pe crearea unei noi familii este binevenit cu precădere în a doua jumătate a lunii.

Celibatari: Săgetătorii singuri se vor bucura de interacțiune plăcută cu sexul opus, iar spre sfârșitul lunii, ar putea să formeze un atașament special cu cineva. Cel mai important e să mizeze pe autenticitate și să caute pe cineva care funcționează pe aceeași frecvență cu ei.

Capricorn 

Cupluri: Nativii din Capricorn au parte de o relație armonioasă cu jumătatea lor. Prin răbdare și comunicare efcientă, ei și partenerul se bucură de înțelegere și intimitate la nivel emoțional.

Familie: Legăturile familiale vor fi plăcute, iar Capricornii vor avea parte de întâlniri relaxante cu prietenii și cercurile lor sociale apropiate. E o lună bună pentru plimbări sau participarea la evenimente culturale.

Celibatari: Conform horoscopului dragostei din aprilie 2024, Capricornii singuri se vor bucura luna aceasta de interacțiuni sporite cu membri ai sexului opus. Nativii îndrăgostiți vor fi fericiți cu partenerii lor, chiar dacă nu vor avea gânduri de mariaj.

Vărsător

Cupluri: Nativii din Vărsător sunt norocoșii zodiacului. Luna aceasta e plină de iubire și înțelegere pentru ei. Se vor bucura de comunicare eficientă cu partenerii, iar atmosfera din dormitor va fi incendiară. Nici afecțiunea nu va lipsi, de unde și un tablou amoros perfect pentru ei.

Familie: legăturile familiale vor fi sigure și stabile pentru Vărsători în luna aprilie 2024. Li se recomandă să acorde o atenție deosebită copiilor din familie - aceștia ar putea avea nevoie de îngrijire și înțelegere suplimentare.

Celibatari: Sunt șanse ca Vărsătorii singuri să întâlnească un partener mai mare decât ei, de la care vor avea câte ceva de învățat. Nativii îndrăgostiți se vor amoreza și mai profund, mai ales dacă vor renunța la barierele de protecție și își vor da frâu liber simțirilor.

Pești 

Cupluri: Nativii zodiei Pești vor avea parte de rutină, ba chiar plictiseală cu partenerul lor. Nimic interesant și nimic greșit, așa că va depinde de ei să depună eforturi suplimentare pentru a întreține flacăra iubirii aprinsă. E nevoie de un gest spectaculos și grăitor pentru evoluția relației.

Familie: Comunicarea sentimentelor și exprimarea lor va întări camaraderia și va face frontul domestic pașnic și plăcut pentru Pești.

Celibatari: Nativii singuri din Pești sunt predispuși să iasă la o întâlnire karmică. Au șanse să întâlnească pe cineva care va avea un impact semnificativ în viețile lor amoroase. Previziunile sunt favorabile în luna aprilie, potrivit a1.ro.

×
Subiecte în articol: dragoste iubire horoscop aprilie